12 mars 2017
16:00

Forshaga HK

Referat: IFK Hammarö - Forshaga HK

Vi startar matchen med riktigt dålig inställning och gar 1-3 i baken efter 3 minuter och tar en snabb time-out. Upp med försvaret och sluta vara nonchalanta blev domen och snart står det 3-3. Denna halvlek präglas av att vi inte gör jobbet bakåt och slänger bort för mycket bollar. Vi chasar framåt fast vi inte behöver. Nina var bäst framåt i första och Ebba bakåt. 12-11 i halvtid.

I halvtid tar vi ett ordentligt snack om att visa lite attityd och inställning. Vill man vinna matcher så måste man ge allt bakåt och göra grovjobbet samt visa att man är beredd att slänga sig efter bollarna som rullar.
Vi kommer in som ett helt nytt lag!
Ganska snart har vi 16-11 efter riktigt bra spel av framförallt våra nior som får mycket utrymme. Mira får också några härliga kontringar efter att försvars och målvaktsspelet höjt sig till normal nivå.
Andra halvlek vinner vi med 16-8 och tänk om vi haft den där inställningen från början! En viktig lärdom att ta med oss. Matcher kan man inte vinna (eller förlora) innan de är spelade!
Extra plus till Clara idag som verkar på väg tilbaka till höstens storform efter en svacka! Ebba gör också en riktigt bra match, kul att se Zlatan :)
Också roligt att vi är 100 % från 7m fast vår ordinarie fstraffskytt satt sjuk på bänken. 4 olika staffskyttar och 5 mål, KUL!